Een uniek coachprogramma

Vijf-V

Bij Enid Training en Coaching vind je een effectief programma om ervoor te zorgen dat jij het leven gaat leiden dat bij je past. Jarenlang opleiding, coachen en trainen leerden me namelijk dat er in alle methodieken veel overeenkomsten zaten. Die overeenkomsten heb ik gebundeld in een duidelijk programma als stapstenen waardoor jij datgene gaat bereiken wat je zelf wilt. 

V van Vertragen

Stilstaan is niet vanzelfsprekend. Sterker nog voor velen van ons is dat zelfs ronduit moeilijk. Toch is het belangrijk om te vertragen. Door tijd te nemen ontstaat er namelijk rust. Rust zorgt er vervolgens voor dat er ruimte kan ontstaan waardoor je open gaat staan voor datgene dat is. Je wordt je bewust van patronen en neemt tijd voor reflectie. De lessen die hieruit worden geleerd zijn de basis voor je inzichten in wie je echt bent én wat jij wilt bereiken.

V van Verbinden

Zo kom je in verbinding met datgene dat jij belangrijk vindt. Respectvol stappen zetten om jouw doelen te bereiken. Dat vraagt, vooral in het begin, tijd en de nodige aandacht voor verandering. Nieuwe inzichten verbinden we met doelen die passen bij jouw missie. Door te onderzoeken waarom dat zo belangrijk is voor jou, zal je beter in verbinding komen met jezelf en vooral blij worden met de stappen die je zet.

V van Vertrouwen

Met kleine stappen delen we je doelen op. Ik begeleid je zodat jij steeds gemakkelijker in je lijf gaat aanvoelen wat voor jou werkt. Op die manier krijg jij het vertrouwen en je gaat werkelijk ervaren hoe fijn het is om je eigen kompas te volgen.

V van Vrijheid

Wat werkt wel, wat werkt niet? Door te experimenteren en jezelf daarbij te accepteren word je jezelf steeds meer bewust van je eigen handelen. Positief denkwerk gaat je daarbij helpen. Dit begint bij jezelf. Denken in mogelijkheden en verantwoordelijkheid bij jezelf leggen. Ook al is dit in het begin nog niet altijd zo makkelijk. Je wordt je al snel bewust van de manier waarop je communiceert met jezelf en anderen. Jij gaat kiezen voor een vrij leven, precies zoals jij dat wilt. Leven met liefde voor jezelf. Dat is pas LEF!

V van Versnellen

Door je ervaringen gedurende dit proces leer je dat het fijn is om in beweging te komen en de veranderingen aan te brengen die nodig zijn. Je gaat zelf aan het stuur staan en bepaalt zelf je levensrichting. Je innerlijke kompas is de beste navigatie die er is. De obstakels zetten we om naar een bewezen succesvolle routine. Jij gaat versnellen en je kansen en successen zullen groeien.

Met Vijf-V vind jij de vrijheid te worden wie je bent.

Zet nu de eerste stap naar de aandacht die jij verdient. Kom snel kennis maken!

Bel met 06 53 50 55 89 of mail naar info@coachenid.nl

Aangesloten bij NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

06 53 50 55 89

info@coachenid.nl

KvK nr. 60401745

BTW nr. NL001777169B76

© Enid training & coaching