Samenwerken met professionele partners

Als freelance trainer-coach op het gebied van individuele ontwikkeling werk ik graag samen met professionele partners. Ik geloof in verbinden met elkaar. Daardoor kunnen we samen nóg hoogwaardigere training en coaching bieden. We hebben immers allemaal dezelfde passie, mensen vooruit helpen. Met mijn professionele werkhouding en ervaring draag ik bij aan jouw concept. Met een mooi netwerk vind ik altijd dé oplossing voor een goede match én hebben we gezamenlijk de beste oplossing voor de persoonlijke vraagstukken van individuele coachees.

Ik ben als freelance coach inzetbaar voor de begeleiding van individuele trajecten. Dat kan door gebruik te maken van mijn unieke Vijf-V concept of in overleg, aansluitend op jouw gedachtegoed. Je mag rekenen op mijn hoogwaardige coach talenten en -trajecten. Ik zorg ervoor dat ik betrokken en betrouwbaar mijn afspraken nakom. We versterken elkaar waar dat nodig en mogelijk is.

Individuele deelnemers in beweging brengen, dat is mijn passie. Daar zet ik maar wat graag mijn kennis en ervaring voor in. Professionele partners die werken met freelancers, ondersteun ik door het begeleiden van hun coachees. Zij kunnen rekenen op een professionele en flexibele medewerker.

Door elkaar te verbinden in een krachtig netwerk vinden we altijd de juiste match om de vraagstukken van onze coachees op te lossen. Klanten kunnen rekenen op het resultaat dat ze verwachten.

Niet voor niets ben ik al geruime tijd preferred supplier bij verschillende opdrachtgevers.
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of hoe andere partners de samenwerking ervaren? Laten we snel afspreken.

Ps. Als je wenst breng ik je in contact met een van mijn samenwerkende partners. Dan kun je eens horen hoe zij de samenwerking met Enid Training & Coaching ervaren.

Als je werk niet lekker loopt, dan heeft dat grote gevolgen. Aandacht voor wat werkt; voor (loopbaan)coaching en re-integratie.

Bureau Groots Groeien bengt hogere energie op de werkvloer, procesverbetering en verandermanagement. 

Collectief van specialisten gericht op persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en mediation. Voor ontwikkeling én als obstakels die ontwikkeling in de weg staan.

SVS is topleverancier opleidingen in de schoonmaakbranche. 

Een plek waar vrouwen met en na kanker terecht kunnen voor een krachtig herstel. 

Neem contact met mij op

Bel met 06 53 50 55 89 of mail naar info@coachenid.nl

Aangesloten bij NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

06 53 50 55 89

info@coachenid.nl

KvK nr. 60401745

BTW nr. NL001777169B76

© Enid training & coaching