Hoi, ik ben Enid.

Ik vind het mooi mensen bewust te laten worden van hun eigen wensen en verlangens. Dat doe ik door hen met zichzelf in contact te brengen. Dat klinkt eenvoudig maar door de rollen en patronen waarover we allemaal beschikken, worden we maar wat vaak afgeleid. Je herkent het vast wel, dat stemmetje in je hoofd en je eigen ‘ja maar…’ gevoel.

In al mijn rollen

Als mens, als moeder, als partner, als dochter, als familie, als leerling, als adviseur private banking bij de Rabobank, als ondernemer, als sporter, als vrijwilliger, als mantelzorger enz., was hard werken en vooral perfectionistisch zijn, mijn manier van aanpakken. Het was zelfs mijn tweede natuur. Ondanks dat ik dagelijks onverklaarbare hoofpijnen had, bleef ik mezelf negeren en liep mezelf dus volkomen voorbij. Maar dan komt er een tijd, dat je merkt dat je zelf werk te doen hebt. Voor mij openbaarde zich dat op het moment dat er (tijdelijk) wat meer rust in mijn leven ontstond. Toen kon ik er ook niet meer voor weglopen.

Mijn motivatie

Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar voor het inzicht hoe onzekerheid en perfectionisme, gecombineerd met mijn angst om fouten te maken, mij volledig in mijn kracht hebben gezet. Allemaal leermomenten die me de kans gaven om te worden wie ik ben. Dat is precies wat ik iedereen gun.

Het inzicht dat dit mijn kans was

Door mijn interesse in mensen heb ik mezelf, naast mijn baan binnen de financiële dienstverlening, verdiept in diverse opleidingen op het gebied van persoonlijk leiderschap. In 2013 startte ik met de internationale trainers opleiding kundalini yoga. Diverse NLP opleidingen – van practitioner tot internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach – volgden. De KATA coach opleiding leerde me om mensen gestructureerd en op een effectieve en motiverende manier te begeleiden. Zo bouwde ik stap voor stap aan datgene wat ik wilde bereiken; In mijn kracht staan om mensen te kunnen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling.

Geef jezelf de aandacht die je verdient

Jij beschikt al over alle antwoorden op je vragen. Ik help je graag met het vinden van de antwoorden. Samen maken we stappen om jouw persoonlijke wensen vorm te geven. Dit doe ik altijd precies op maat door middel van mijn unieke Vijf-V programma. Want ieder mens is anders!

Voel je vrij om te worden wie je bent

Je bepaalt zelf hoe je ergens naar kijkt, en wat iets met je doet. Alleen jij kunt je gedrag beïnvloeden. Je kunt er met een passende aanpak dus voor zorgen dat veranderingen gaan plaatsvinden. Belemmerende gewoonten en gedachten worden geëlimineerd. Net zoals ik zul je stap voor stap ervaren dat je weer zelf aan het stuur zit van je eigen leven. Navigeren op basis van jouw persoonlijke kompas wordt je tweede natuur.

Als je focust op grenzen vervaagt het doel; als je focust op het doel vervagen de grenzen.

Neem contact met mij op

Bel met 06 53 50 55 89 of mail naar info@coachenid.nl

Aangesloten bij NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

06 53 50 55 89

info@coachenid.nl

KvK nr. 60401745

BTW nr. NL001777169B76

© Enid training & coaching