Individuele coaching voor particulieren

Pak je KANS – Kom in Balans

Iedereen kan het leven leiden dat hij of zij voor ogen heeft. Toch is dat niet altijd even makkelijk zoals het klinkt. Misschien herken je het wel. Je loopt steeds maar tegen dezelfde patronen aan. Je komt maar niet in actie en je voelt je ’s avonds wel moe maar niet voldaan. Dat kan komen door invloeden uit je omgeving of een bepaalde situatie waarin je je bevindt, of doordat je belemmerende gedachten hebt die jij jezelf bewust of onbewust oplegt. Hoe dan ook, het hapert ergens. Je wilt aan de slag met jezelf en het heft in eigen handen nemen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Met mijn Vijf-V programma doorlopen we een aantal logische stappen. Altijd maatwerk op basis van jouw individuele vraagstuk. De Vijf V ’s staan voor;

  • Vertragen
  • Verbinden
  • Vertrouwen
  • Vrijheid
  • Versnellen

Jij neemt de controle over jezelf en de keuzes die je maakt. Daardoor ga je meer rust en plezier ervaren. Je zult zien dat je snel en relatief gemakkelijk je richting weer gaat vinden. Door te anticiperen op nieuwe inzichten ga je meer vertrouwen ervaren om in beweging te komen. Je voelt je vrij je leven in te richten zoals jij dat wilt. Met duidelijke handvatten waarmee jij je patronen doorbreekt, kom je in balans en hervind je de verbinding met jezelf. Jij gaat doen wat jou gelukkig maakt.

Bepaal jouw richting

Bij Enid Training & Coaching krijg je de oplossingen die je zoekt om vooruit te komen in de richting die jij wenst. En de handvatten die nodig zijn om door te pakken. Met jouw commitment vinden we gegarandeerd datgene dat jij voor ogen hebt. Dat is de basis om in beweging te komen. Ik zet mijn kennis en ervaring in om je te helpen jouw doelen te behalen. We pakken niet alleen problemen en belemmeringen aan. We sturen actief op de richting die jij bepaalt.

Een obstakel is een wegwijzer.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Bel met 06 53 50 55 89 of mail naar info@coachenid.nl

Aangesloten bij NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

06 53 50 55 89

info@coachenid.nl

KvK nr. 60401745

BTW nr. NL001777169B76

© Enid training & coaching