Cadeau voor Wereldkankerdag 2023!

door | jan 8, 2023 | Blog

Maak kans op een GRATIS coachsessie!

De Shit or Shine CoachClub doet mee aan Wereldkankerdag en we geven 45 gratis coachsessies weg!

4 februari is het Wereldkankerdag. Een belangrijke dag waarin we stilstaan bij de impact van kanker. En die impact is groot. De diagnose kanker krijgen is als een bom die inslaat in je leven. De periode van behandeling breekt aan en je wordt geleefd om te overleven.

Je leven daarna weer oppakken is de volgende stap, die evenzo een uitdaging is. Je bent klaar met de behandelingen en verlaat het warme bad van de artsen en verpleegkundigen. Daar sta je dan. Je moet het weer zelf doen. Maar hoe?

Hoe pak jij je leven weer op dat zo anders is? Hoe ga je om met je naasten die het gevoel hebben dat het traject er eindelijk op zit? Hoe ga je om met je gevoelens en gedachtes, die alle kanten op gaan?

Meer over deze speciale actie
Om zo goed mogelijk te herstellen heb je je naasten, je collega’s, je vrienden en kennissen vaak tot je beschikking. Dat is heel erg belangrijk, maar vaak is het onvoldoende. Je hebt namelijk echt veel te verwerken van wat er is gebeurd en wie je hebt achtergelaten (je oude ik). En daarnaast ga je weer werken aan je herstel om het leven weer zo fijn mogelijk te kunnen vieren.

Daarom zie je dat erkende hulp na de behandeling vaak erg fijn en belangrijk is. Zij helpen je met dat stapje verder. Zij helpen je om zo goed mogelijk te herstellen. En zij helpen je om te accepteren wat er nu is en wie je nu bent.

Onze deskundigen van de Shit or Shine CoachClub staan klaar om jou te helpen je leven weer op de rit te krijgen. Of het nu om je gezinsleven, je werk of je lijf gaat. Of misschien zit je nog middenin een rouwproces over wat kanker met je heeft gedaan. Denk jij hulp nodig te hebben, maar vind je het spannend of weet je het niet zeker of het wat voor je is? Een greep uit waar je zoal bij onze coaches voor terecht kan:

 • als je op zoek bent naar hernieuwde mogelijkheden voor een fijn leven
 • werken aan je leefstijl bij kanker, wat kan je doen?
 • littekenbehandeling door een borstweefseltherapeut
 • wandelcoaching
 • een energieke coach die jou ondersteunt bij de verwerking
 • inzicht krijgen in je natuurlijke kwaliteiten
 • soul body fusion ervaren
 • leer hoe je je lymfeklieren goed kan draineren
 • de switch leren make van overleven naar leven
 • als je behoefte hebt aan rust en meer balans in je leven
 • weer in contact komen met je lijf
 • leer met je adem je lichaam in balans krijgen
 • hoe pak je de terugkeer naar werk aan
 • …. en nog veel meer

Ben je een man of vrouw met of na kanker?
Dan is dit je kans, neem nu actie en meld je aan.

Maak tot en met vrijdag 27 januari 2023 kans op een gratis Coachsessie!
1. Bekijk de profielen van onze coaches.
2. Maak je keuze en leg contact via het formulier.
3. 28 januari krijg je bericht of je een gratis coachsessie krijgt.

Na een gewonnen gratis sessie ben je tot niets verplicht. We hopen alleen dat deze sessie je al wat hulp biedt bij je herstel en bij je leven.

Ik ben als coach aangesloten bij de SOS-CoachClub, een onderdeel van Shit or Shine voor vrouwen met/na kanker (en doe mee aan deze actie): Over SOS-CoachClub 

Meer informatie vind je hier: https://coachclub.shitorshine.nl/wereldkankerdag/

Liefs, Enid

Gun jezelf een volledig herstel.
Ook metaal.

Wanneer je dit leest en je vindt het waardevol, deel het dan in je netwerk of op Social Media om te laten zien dat je het waardeert. Dat zou ik super fijn vinden. Je zorgt dan niet alleen goed voor jezelf maar ook voor anderen! Wil je graag eens sparren of hulp om te stralen? Laat het me weten via info@coachenid.nl en ik neem contact met je op.